Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 9 minuten geleden
Quick View
Tre-D 7373 opnametafel
Tre-D 7373 opnametafel
  • Topkwaliteit
  • Hard bovenblad voor strakke opnamen
  • Lichtdoorlatend, voorkomt schaduwen
  • Verrijdbaar
Meer productinformatie
€ 695,00 Bekijk product
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Tre-D 7373 opnametafel
Tre-D 7373 € 695,00 Bestellen

Kwalitatieve productfotografie vereist doorgaans een doordachte aanpak voor wat betreft de gebruikte apparatuur. Er zijn meerdere aspecten waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste spullen.

De mogelijkheden van de opnametafel zijn erg van belang, houd er rekening mee. Kijk naar de afmetingen van de opnametafel, waaronder zijn rughoogte voor de optimale belichting vanuit meerdere kanten. Kies voor de juiste afmetingen op basis van de producten in uw webshop, zodat u ze vervolgens makkelijk van alle kanten kunt fotograferen. Voor het fotograferen van kleine producten zoals sieraden of postzegels heeft u een andere tafel nodig dan voor bijvoorbeeld speelgoed of schoenen. Let ook op de achtergrondkleur. Deze mag niet de aandacht van het onderwerp afleiden. De standaard kleur is daarom vaak wit of lichtgrijs, sommige tafels hebben een kleurverloop. Let ook op de verstelbaarheid in hoogte, de stevigheid van het gebruikte materiaal en de mogelijkheden voor wat betreft het bevestigen van achtergronden en belichting.

Denk verder aan de juiste belichting. U wilt namelijk dat uw producten optimaal van alle kanten worden belicht en er natuurlijk uitzien. Let dan bij de aanschaf op zulke aspecten als kleurwarmte van de lampen en kies bij voorkeur voor daglicht bij 5000 K. Daarbij kunt u gebruik maken van zowel de continu verlichting in de vorm van bijvoorbeeld fluorescent licht of LED verlichting als studioflitsers. De continu studioverlichting heeft meer voorkeur, omdat u precies ziet hoe het onderwerp is belicht. Kies in dit geval voor de lampen die nauwelijks warmte afgeven, zoals de LED lampen. Naast het feit dat deze lampen energiezuinig zijn, heeft u ook geen last van teveel warmte bij langdurige opnames. Dit is met name handig bij producten die onder de invloed van warmte kunnen vervormen of verkleuren, zoals voedsel.

Heeft u te maken met harde schaduwen, maak dan gebruik van een softbox of een softscreen om het licht te verstrooien. Daarmee zorgt u ervoor dat de schaduwen een stuk zachter worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Maak uw keuze uit de vooraf samengestelde opnamesets of maak uw eigen selectie. Veel aanvullingen kunt u ook later bijbestellen, mocht het blijken dat u iets mist of iets anders wilt proberen. Stuur ons een mailtje en maak uw voorkeuren kenbaar – wij zullen naar aanleiding daarvan met een aantal passende suggesties komen.

Meer