Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 14 minuten geleden

Linkstar Productfoto set 3 lamphouders 4 x 28 W + opnametent

linkstar set voor productfotografie
Alle afbeeldingen (10)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: Linkstar Productfoto set 3 lamphouders 4 x 28 W + opnametent
  • Merk: LinkStar
€ 339,00 incl. 21% BTW Online bestellen € 319,95
Dezelfde categorie
Beschrijving

Complete productfotografie set voor webshops!

Met deze productfoto set kunt u gelijk aan de slag om packshots te maken voor uw producten. De set bestaat uit:

  • 2 x SLH4-SB5050 met softbox 50 x 50 cm
  • 1 x LSD-4 met softbox 50x70 cm
  • 3 x Statief LS-803 (86-205 cm)
  • 12 x Spiraallamp 28W
  • 1 x Opnamebox L-7575 75x75 cm

Linkstar Daglichtlamp SLH4-SB5050 + Opvouwbare Softbox 50x50 cm
De Linkstar daglichtlamp SLH4-SB5050 is uitermate geschikt voor productfotografie, portretfotografie en videografie. Met deze daglichtlamp met softbox creëert u een zachte en egale belichting die rondom een persoon of voorwerp valt. De daglichtlamp is zeer eenvoudig op te zetten doordat de softbox al aan de lamphouder gemonteerd is en de baleinen van de softbox eenvoudig strak te stellen zijn. Hierdoor kunt u de opvouwbare softbox uitklappen als een paraplu. De vier meegeleverde 28W spiraallampen (vergelijkbaar met 120W) bieden een stabiele kleurtemperatuur van 5000-5500K per lamp en gezamenlijke lichtopbrengst van 480W.

Linkstar Daglicht Set LSD-4K1 4x28W
De Linkstar Daglicht Set LSD-4K1 bestaat uit een statief, een softbox en een lamphouder die geschikt is voor 4 lampen. Bij deze set worden 4 spiraallampen (28W spaarlampen) meegeleverd. Deze lampen hebben een kleurtemperatuur van 5300 Kelvin. De lichtopbrengst van een 28W spiraallamp is vergelijkbaar met 140W normaal licht. De lamphouders hebben een modern design, zijn klein qua formaat en hebben een stabiele kleurtemperatuur. Maximaal kunt u vier lampen van 55W aansluiten op de lamphouder. Met behulp van twee schakelaars op de achterkant van de lamphouder zijn de lampen per twee aan- en uitschakelbaar.

De softbox meet 50 x 70 cm en heeft een zilver reflecterende binnenkant. Tevens wordt een diffuusdoek meegeleverd, die u eenvoudig over de softbox kunt spannen. Met behulp van de spigot aansluiting kunt u de lamphouder eenvoudig op het lampstatief klemmen.

Ideaal voor video, portretfotografie en productfotografie en andere vormen van digitale fotografie of video.

Linkstar Opnamebox L-7575 75x75 cm
De opnamebox van Linkstar is speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kuststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De opnametent is opvouwbaar en is gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behulp van de bijgeleverde etui. Het diffuus materiaal is geschikt om hinderlijke reflecties te minimaliseren en het licht egaal te verdelen. Het materiaal van de opnamebox geeft u een neutrale kleurtemperatuur. De voorkant van de tent kan worden afgesloten met het meegeleverde doek, die met klitterband wordt bevestigd. In het doek zit een opening waardoor u de lens van uw camera kunt plaatsen. Voor een ideale uitlichting is de box te gebruiken in combinatie met normaal daglicht, continulampen of studioflitsers.

Opnametent wordt geleverd met blauw achtergrond.

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review