Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 20 minuten geleden
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Pixel ontspankabel RC-201/S1 voor Sony
RC-201/S1 € 12,95 Bestellen
Pixel ontspankabel RC-201/E3 voor Canon
RC-201/E3 € 12,95 Bestellen
Pixel ontspankabel RC-201/N3 voor Canon
RC-201/N3 € 12,95 Bestellen
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Pixel Battery Grip MB-D90 voor Nikon D90
MB-D90 € 57,95 Bestellen
Pixel Battery Grip E6 voor Canon 5D II
E6 € 67,95 Bestellen
Pixel Battery Grip E7 voor Canon 7D
E7 € 67,95 Bestellen

Er zijn bij ProductFotoPro.nl verschillende soorten accessoires voor de fotostudio verkrijgbaar om uw werk te vergemakkelijken en uw producten nog beter tot hun recht te laten komen.

Achtergronden

Om uw productfotografie extra pit te geven, maak gebruik van verschillende kleuren achtergrond. Meer variatie met foto-achtergronden zorgt voor een aantrekkelijkere online etalage. Onze foto-achtergronden zijn verkrijgbaar in ruim 30 kleuren en tinten. U kunt kiezen tussen zulke materialen als papier, doek en kunststof, waarmee u volledig uw eigen stijl bepaalt.

Reservelampen

Grote verzameling reservelampen voor uw continu verlichting en studioflitsers. U vindt bij ons lampen voor fluorescente, metaalhalide, halogeen en LED verlichting evenals flitsbuizen en instellampen voor vrijwel alle modellen lamphouders. Altijd een reservelamp bij de hand om zonder zorgen met uw opnames door te kunnen gaan.

Tassen, hoezen en koffers

Kies voor goede bescherming van uw apparatuur bij het vervoeren en opbergen. Wij hebben voor u tassen en koffers voor verschillende maten camera's, lenzen, statieven en overige benodigdheden. Al uw uitrusting veilig meenemen en opbergen en tijdens gebruik alles snel bij de hand hebben. Onze producten zijn vervaardigd van duurzame stevige materialen als metaal en kunststof en worden vaak gebruikt door fotografen die werken onder extreme natuuromstandigheden. Met onze fototassen en koffers kunt u rekenen op de optimale bescherming van uw foto-apparatuur en comfort in gebruik.

Lensdoppen en beschermkappen

We hebben in ons assortiment diverse lensdoppen voor verschillende merken en afmetingen lenzen voor uw DSLR. Voorkom krassen op uw kostbare lenzen met een lensdop, gebruik een extra lensdop als reserve.
Protectiekappen komen goed van pas bij het vervoeren of opbergen van uw studiolampen. Dankzij verschillende afmetingen is er altijd een beschermkap die geschikt is voor uw lamp.

Voeding

Om altijd over voldoende voeding voor uw DSLR, continu verlichting en flitsers te beschikken kunt u bij ons terecht voor generatoren voor meerdere apparaten of accu's en accupacks. Daarnaast vindt u hier verschillende kabels voor allerlei soorten apparatuur.

Overige benodigdheden

Neem ook een kijkje in onze verzameling kleppensets, honinggraten en snoots, waarmee u eenvoudig met de lichthoeveelheid kunt variëren. Reflectieschermen geven uw producten een verrassende tint en zorgen voor diffuus licht, zodat u ongewenste schaduwen tegengaat.

Meer