Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 14 minuten geleden

Menik-H Foto opname box digital + verlichting 40x30x30cm

Menik-H Foto opname box digital + verlichting 40x30x30cm
Alle afbeeldingen (2)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: Menik-H Foto opname box digital + verlichting 40x30x30cm
Dezelfde categorie
Beschrijving

Beschrijving: Met deze handige foto opnamebox zijn uw product foto's direct goed! De diffuus melkwitte wanden verminderen de reflectie bij productopnames. In de box zitten 2 daglicht Beschrijving: 

Met deze handige foto opnamebox zijn uw product foto's direct goed! De diffuus melkwitte wanden verminderen de reflectie bij productopnames. In de box zitten 2 daglicht TL lampen geïntegreerd en zorgen voor een mooie egale uitlichting . Aan de voor en bovenzijde zit een opening waardoor u kunt fotograferen.

Handige complete box voor het schaduwvrij fotograferen van producten. Er worden 4 verschillende achtergronden meegeleverd .U kunt dus meteen aan de slag.

De lampen geven een daglicht kleurtemperatuur (5500K) met 3000 Lux, dat is voldoende licht voor het perfect uitlichten van de voorwerpen. De lampen hebben een levensduur van 8000 branduren.

Leveringsomvang:

  • Opnamebox  BXHxD 40x30x30cm
  • 2 x 5500K daglicht TL lampen - lengte van de lamp is 32cm met een diameter van 1cm
  • 4 x Achtergrond: wit, blauw verloop, bruin verloop, grimson grijs verloopTL lampen geïntegreerd en zorgen voor een mooie egale uitlichting . Aan de voor en bovenzijde zit een opening waardoor u kunt fotograferen. Handige complete box voor het schaduwvrij fotograferen van producten. Er worden 4 verschillende achtergronden meegeleverd .U kunt dus meteen aan de slag. De lampen geven een daglicht kleurtemperatuur (5500K) met 3000 Lux, dat is voldoende licht voor het perfect uitlichten van de voorwerpen. De lampen hebben een levensduur van 8000 branduren. Leveringsomvang: - Opnamebox BXHxD 40x30x30cm - 2 x 5500K daglicht TL lampen - lengte van de lamp is 32cm met een diameter van 1cm - 4 x Achtergrond: wit, blauw verloop, bruin verloop, grimson grijs verloop
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review