Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 15 minuten geleden

Falcon Eyes strobe flitserset SG-100BK met accupack

Falcon Eyes strobe flitserset SG-100BK met accupack
Alle afbeeldingen (5)
Beschrijving

De Falcon Eyes SG-100BK heeft de karakteristieke kenmerken van studio en camera flitsers. De SG-100 strobe flitser is te gebruiken als camera flitser, maar dankzij het compacte formaat ook ook als een zeer makkelijk verplaatsbare studio flitser. De strobe flitser wordt geplaatst op de camera hot shoe en krijgt stroom vanuit de batterypack. Deze wordt gevoed door de twee meegeleverde NP-F960F Li-Ion accu's (Sony compatible). Door de meegeleverde voet kan de flitser stand-alone op bijvoorbeeld een tafel gezet worden. Daarnaast heeft de voet 1/4" schroefdraad zodat het ook op een camerastatief of lampstatief geplaatst kan worden.

De flitser heeft een ingebouwde 10W LED instellamp, een in- en uitschakelbare slave sensor en een ready-pieper. Het vermogen is traploos handmatig instelbaar van 1/16 tot vol vermogen. De kop kan 330° gedraaid worden.

De strobe flitser is voorzien van een ingebouwde adapter voor alle cameraflitser accessoires uit de SGA serie, zoals een diffuus bal, reflector, honingraat enzovoorts. Deze accessoires zijn terug te vinden bij de optionele accessoires. Deze artikelen zorgen ervoor dat u er klaar voor bent om uw mini studio mee te nemen naar buiten. De meegeleverde kunstlederen/cordura draagtas is voorzien van compartimenten en een instelbare draagriem.

Deze flitser past op alle camera's, behalve Sony/Minolta. Hiervoor heeft u een HS-25Sa hotshoe adapter nodig (zie optionele accessoires). Omdat het een redelijk omvangrijk apparaat is, adviseren we voor heavy-duty gebruik een camerabeugel om de flitsschoen van uw camera niet te zwaar te belasten.

De flitser kan ca. 1000x flitsen op vol vemogen met een volle accu.

Levering:

  • SG-100 Strobe flitser
  • MV-AD1 accuhouder
  • 2x NP-F960F Li-Ion Accu
  • Acculader
  • Draagtas
  • Voet met statiefaansluiting
  • Honingraat
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review